For all we ought to have said...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

New World Order, Sionizmus a 60 miliónov mŕtvych

Písal sa rok 1897, keď bola v Bazileji založená Svetová sionistická organizácia židovským novinárom Thedorom Herzlom, ktorý sa narodil 2. mája 1860 v Budapešti. Táto organizácia žiadala vytvorenie židovského štátu na území Palestíny. Herzl sa nechal pravdepodobne inšpirovať názormi Mosesa Hessa (1812-1875). Významný posun nastal v roku 1917, po tzv. Balfourovej deklarácii. Bol to neoficiálny otvorený list, ktorý poslal 2. novembra 1917 britský minister zahraničných vecí Lord Arthur James Balfour v mene jeho vlády Lordovi Rothschildovi. Jeho znenie je nasledovné:

Ministerstvo zahraničia

2. november, 1917

Drahý Lord Rothschild,

Je mi veľkou cťou Vám v mene vlády Jeho Veličenstva oznámiť nasledujúcu deklaráciu, vyjadrujúcu náklonnosť s židovskými sionistickými plánmi, ktoré boli predložené kabinetu na schválenie a odsúhlasené.

Vláda Jeho Veličenstva vzhliada s priazňou na ustanovenie židovskej národnej domoviny v Palestíne a vynaloží všetky prostriedky na dosiahnutie tohoto cieľa za predpokladu, že nebude podniknuté nič, čo by ohrozilo občianske a náboženské práva existujúcich nežidovských skupín obyvateľstva v Palestíne, alebo práva a politický status Židov v ktorejkoľvek inej krajine.

Budem Vám vďačný, keď s obsahom tejto deklarácie oboznámite Sionistickú federáciu.

S úctou

Arthur James Balfour



Dôležitou časťou tohto listu podľa môjho názoru bola nasledovná časť:

"...za predpokladu, že nebude podniknuté nič, čo by ohrozilo občianske a náboženské práva existujúcich nežidovských skupín obyvateľstva v Palestíne, alebo práva a politický status Židov v ktorejkoľvek inej krajine."

Tieto predpoklady sa nenaplnili a nenapĺňajú do dnešných dní. Od tej doby bolo zavraždených prípadne prinútených k životu v exile na 800 000 Palestínčanov. Alebo ako sa zmenili práva a politický status Židov v iných krajinách? Nie je tajomstvom, že vzostup Adolfa Hitlera bol financovaný z Wall Street a bol to práve on kto potláčal práva a menil politický status Židov, postupne nielen v Nemecku. Tajomstvom pre niektorých asi bude len to, že v nemeckej armáde slúžilo počas druhej svetovej vojny na 150 000 Židov. Dokonca aj v najvyšších hodnostiach.

Skôr by sa dalo teda tvrdiť, že sa napĺňali predpoklady vyslovené iným spolupracovníkom sionistov. Opísal ich tak isto v liste krátko po Balfourovej deklarácii. Dr. Eugene Hamberger, komisár pre poľnohospodárstvo vo vláde Bélu Kuna- Slovákom dobre známy.



Dr. Eugene Hamberger, židovský chirurg, ktorý sa stal komisárom pre poľnohospodárstvo v korenšpondencii sionistom napísal:

"Moji drahí priatelia, v prvom rade máme v úmysle zničiť kresťanských zemepánov, potom budeme posielať všetkých kresťanských úradníkov a profesorov ku psom, a keď to už raz ľudia majú dané a vyplníme ich mysle s tým, aby súhlasili s komunizmom, možeme sa vydať rozprávať o Palestíne."

Dokonca už v Októbri 1941 bol Izrael vnesený do mapy sveta pod názvom Hebrewland. Autorom mapy bol Maurice Gomberg z Philadephie. Na tejto mape si môžte všimnúť aj iné skutočnosti. Napr. také geopolitické usporiadanie Európy je zaujímavé.



Zakončiť (aj keď určite nie je koniec) to môžme citátom od vyššie spomínaného pána, Mosesa Hessa:

"Kresťania...si lepšiu budúcnosť ľudského druhu predstavujú...v obraze nebeskej radosti. My, na druhej strane budeme mať tento raj na Zemi."

Citované z: A Communist Confession of Faith

Tých 60 miliónov (prevažne kresťanov) bojovalo a zomieralo, aby uzrel svetlo sveta štát Izrael a New World Order - aby tu niekoľko jedincov malo RAJ. Len neviem, či sa za tým "štatistickým údajom" 60 miliónov skrýva aj tých cca 11 000 000 mŕtvych nemeckých civilistov, nemeckých zajatcov na ktorých akosi neplatili ženevské konvencie, milióny znásilnených žien...v čase od roku 1944 do roku 1947 a na ktorých sa zabudlo! Viac v knihe: Príšerná úroda od Ralpha Franklina Keelinga.



Dokonca dodnes bránia, aby sa Zem stala rajom pre všetkých.

PS: Kedže nemám rád konšpirácie tak som zámerne vynechal nasledovné výroky:

“Poľsko chce vojnu s Nemeckom a Nemecko sa jej nemôže vyhnúť aj keby pre to urobilo čokoľvek.”

Edward Śmigły-Rydz, poľský maršál pre Daily Mail, 6. Augusta! 1939.

"Nech robia kresťania čo len chcú, tak sa tretej svetovej vojne nevyhnú."

Sulchan Aruchu, generál izraelskej armády

Slovensko | stály odkaz

Komentáre

  1. Máš môj potlesk
    pekne napísané
    skús kuknúť sem
    http://prso.blog.sme.sk/clanok.asp?cl=15374
    publikované: 24.05.2009 08:49:07 | autor: eneko (e-mail, web, autorizovaný)
  2. eneko diky.
    aj ja mam pre teba nieco:

    „Ak uvidíme, že vyhráva Nemecko, mali by sme pomáhať Rusku, а ak bude vyhrávať Rusko, mali by sme pomáhať Nemecku a takto nech sa zabíjajú navzájom čo najviac, hoci nechceme Hitlerovo víťazstvo za žiadnych okolností.“

    Harry Truman

    je to sice dlhsie, ale o to zaujimavejsie citanie:

    http://www.chelemendik.sk/ShowDoc.php?d=977&c=Konstantin_Kolontajev_Ako_americki_bankari_rozputali_Druhu_sveto
    publikované: 24.05.2009 22:07:24 | autor: krija (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014